Как да си получа парите от застрахователя бързо?


Как да си получа парите от застрахователя бързо?

Застрахователите често отказват изплащане на застрахователно обезщетение, като посочват всевъзможни причини. Най-често се разчита, че за по-малка сума никой няма да се занимава да предяви иск. В други случаи застрахователите заплащат минимално обезщетение, което не стига да се поправят вредите, причинени от ПТП.

Практиката за нещастие показва, че стратегията на застрахователите да отказват щети е успешна, просто защото обикновения потребител няма необходимите познания, средства и време. 

Ди Ей Си ЕООД беше създадено, за да реши този проблем, като възстанови правата на клиентите си. 

Когато на потребителя не се плати нещо, което му се дължи, потребителя има вземане срещу длъжника си.

Вземане има например застрахования срещу застрахователя, който не му е платил достатъчно или му е отказал плащане.

За да се получити вземането трябва да се предявява иск. Един съдебен процес обаче винаги крие рискове, а трудностите и бавността на съдебното производство, цените на адвокатското възнаграждение и множество други фактори имат за резултат нарушаването на правата на много застраховани лица.

Идеята на Ди Ей Си е да купи Вашето вземане и да го събере на собствен риск. Фирмата сключва с Вас договор, по силата на който вие прехвърляте вземането си на Ди Ей Си ЕООД, а Ди Ей Си Ви плаща цена за това, която се договаря според вида на вземането, риска от събирането му, размера му и тн.

Прехвърлянето е съвсем легално и е уредено в чл. 99 и следващите от Закона за задълженията и договорите.

Така клиентът остава доволен, тъй като получава сума, с която да ремонтира автомобила си и не се занимава със съдене и не губи време.

Същото важи и за сервизите, които имат вземане срещу застрахователите. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wicbg/addon_domains/dac.bg/www/root/new.php on line 166
0 Коментара

  1. Няма добавени коментари!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/wicbg/addon_domains/dac.bg/www/root/new.php on line 239

Напишете вашето мнение по темата

Моля, пишете на кирилица. Благодарим Ви!

Въведете кода от картинката!